Bacalaureata gravidă va boteza băiețelul Daniel Petru

1579
Bacalaureata gravidă va boteza băiețelul Daniel Petru - 20fdca2dff35a4436892299d2ec66f9e.jpg
Faptul că provine dintr-o familie dezbinată nu a împiedicat-o pe Ana-maria Ilău, eleva gravidă de clasa a XII-a a Liceului Teoretic Negru Vodă, să frecventeze cu conștiinciozitate școala și să fie considerată printre bacalaureații care merită să fie ajutați până la capăt. Directoarea adjunctă Cristina Treveza ne declara ieri, la sala de examen improvizată la etajul 6 al Spitalului Județean Constanța, că ar fi fost păcat ca acum, în ultima clipă, să rateze finalizarea studiilor. Prof. Gina Tone, directoarea liceului, afirma că eleva se va căsători după ce va finaliza și viitorul tătic, Dănuț Gabor, seralist la Grup Școlar "Ion Bănescu" din Mangalia, examenele tot de bacalaureat. "Viitoarea mămică a decis să păstreze acest copil și să-i ofere un viitor mai bun decât a avut ea, iar colegii i-au fost alături în permanență".
Din comisia de supraveghere de ieri au mai făcut parte prof. Anca Bitan, Mioara Tănase și Simona Mucenic, toate trei profesoare de engleză la Liceul Teoretic Negru Vodă.
Devenită "vedetă" peste noapte pentru simplul motiv că și-a amânat proba C de pe 31 mai, din cauza unor contracții false, Ana-maria Ilău a susținut ieri proba orală a competențelor lingvistice într-o limbă modernă, urmând ca vineri, 4 iunie, să susțină proba scrisă. Cu situația încheiată și toate examenele la zi, pacienta va rămâne în continuare sub supraveghere medicală.
Surse din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța spun că aflând la una dintre video-conferințe de acest caz special de la Constanța și de faptul că viitorul bebeluș îi va purta numele, ministrul Daniel Petru Funeriu se interesează de trusou și chiar își dorește să îl boteze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3569 secunde