Baletul "Cenușăreasa" închide stagiunea la Teatrul "Oleg Danovski"

379
3
Baletul

Articole de la același autor

În timp ce orchestra, corul și echipa tehnică, însoțiți de managerul instituției de cultură, soprana Daniela Vlădescu și solistul Răzvan Săraru, au plecat într-un amplu turneu în Germania, care se va derula până pe data de 7 iulie, balerinii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" își iau rămas bun de la spectatorii constănțeni cu o lucrare clasică extrem de îndrăgită.

Duminică, 24 iunie, de la ora 19, pe scena TNOB se va juca "Cenușăreasa", pe muzica lui Serghei Prokofiev și a lui Jules Massenet, în regia și coregrafia lui Horațiu Cherecheș, asistent de coregrafie fiind Monica Cherecheș. În rolul titular, publicul o va regăsi pe Amalia Mîndruțiu, iar Prințul va fi interpretat de Sergiu Dan. Distribuția de poveste este completată de Eliza Maxim, Mihai Pâslaru, Delia Luca, Laima Costa, Cezar Buculei, Sorin Gâlcă și Ștefan Răuț.

Cât despre turneu, acesta va debuta pe 22 iunie, moment din care artiștii constănțeni vor susține nu mai puțin de 12 reprezentații, ce cuprind capodoperele verdiene "Nabucco", "Rigoletto" și "Aida", precum și șase concerte cu arii celebre. Printre cele mai importante orașe din Germania unde vor poposi artiștii constănțeni se numără: Bad Homburg, Schlangenbad, Lindenfels și Burg Eppstein. De asemenea, aceștia vor avea o reprezentație și în Franța, la Versailles, pe data de 3 iulie.

"Magia circului", pentru micii spectatori

Duminică, de la ora 11, la Teatrul pentru Copii și Tineret din Constanța micii spectatori sunt invitați să descopere "Magia circului", în cadrul unui spectacol interactiv, pus în scenă de Lică Gherghilescu și Aneta Forna Christu. 

Comentează știrea

un cunoscător
22 iunie 2013
Noul limbaj de lemn

Ce frumos sună..." Cât despre turneu...nu mai puțin de...unde vor poposi...de asemenea"... De ce nu vă place vouă școala. Cine vă obligă pe voi să scrieți.

un cunoscător
25 iunie 2013
ce rușine

Nu am nimic personal cu autoarea nici nu o cunosc nici nu mă interesează. Nu sunt un frustrat. Nu vreau să lucrez la Cuget Liber. Aș prefera ca articolele despre cultură să fie mai curate. Îmi pare rău că te-am deranjat. Nu mă mai interesează cum scrieți voi și de ce scrieți. Îmi pare rău pentru Constanța.

un cunoscator
25 iunie 2013
BRAVO

Deci la cultură ca la agricultură. Deci.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4453 secunde