"Being John Malcovich" e filmul de miercuri

378
1

Articole de la același autor

Mișcarea Culturală Constanța ne invită iar la film. Miercuri, 10 octombrie, va fi proiectată comedia fantastică "Being John Malcovich", în regia Spike Jonze, cu Cameron Diaz, John Cusack și John Malcovich.


Un film pentru toți cei care au vrut să fie... altcineva. Craig Schwartz (John Cusack), un păpușar neapreciat, se angajează ca funcționar la etajul 7 1/2 al unei clădiri de birouri. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte (Cameron Diaz), Craig devine obsedat de frumoasa Maxine (Catherine Keener), care însă îl respinge. Supărat, Craig se întoarce în biroul său, iar într-un moment de exasperare, izbește o ușă și descoperă un portal ce duce in mintea faimosului actor John Malkovich. După ce intră în portal, el petrece 15 minute ciudate in mintea actorului. La fel ca orice mare descoperire a secolului, întrebarea cheie apare: "Cum se pot scoate bani din asta?". Craig împreună cu o colegă decid să vândă bilete în valoare de 200 dolari pentru o excursie în mintea lui Malkovitch. Dar, în scurt timp, lucrurile o iau razna. 

Filmul începe în club Doors la ora 18:00. Intrarea este liberă.


Comentează știrea

jiDKmWrmey
11 august 2014
KfLuRVko

eCgAzf aiugctjzabvl, [url=http://fjnrjxnnpcci.com/]fjnrjxnnpcci[/url], [link=http://amfebjmammei.com/]amfebjmammei[/link], http://fdjvwucqwuoi.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ce filme mai rulează la cinema
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cityplex Constanța face o ofertă specială
Vineri, 28 Septembrie 2012
Stire din Actual : Producătorul filmului islamofob, arestat
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Monden : Ce nu se vede în filmele XXX
Pagina a fost generata in 1.4757 secunde