BILETUL DE ADIO al MĂDĂLINEI MANOLE, DESCIFRAT de grafologi. Iată de ce s-a sinucis vedeta

431
BILETUL DE ADIO al MĂDĂLINEI MANOLE, DESCIFRAT de grafologi. Iată de ce s-a sinucis vedeta - madalinamanole-1373788019.jpg

Articole recomandate

Ancheta în cazul morții Mădălinei Manole a luat sfârșit odată cu analizarea unei ultime probe din acest dosar. Biletul de adio al "fetei cu părul de foc" a fost interpretat de specialiști în grafologie, care au găsit o posibilă explicație a gestului sinucigaș al artistei: Mădălina și-a pus capăt zilelor chinuită de gândul că nu mai avea pe scenă strălucirea de altădată.




Scrisul Mădălinei, așternut pe biletul de adio, a descifrat, în opinia specialiștilor, după trei ani de la sinucidea sa, motivele care au copleșit-o și, mai apoi, au împins-o pe drumul fără de întoarcere. Studiind înțelesul vorbelor, dar și felul în care ele au fost rânduite pe coala de hârtie, experții grafologi au conturat personalitatea celei care a fost Mădălina Manole. Apusul carierei muzicale, la care artista credea că a ajuns, a fost unul dintre motivele sinuciderii.


"Pentru subiect nu există decât două poziții în viață. Ori rămâne acea valoare artistică la nivelul așteptărilor și la nivelul la care s-a obișnuit, (...) ori nu", se arată în raportul anexat la dosar, potrivit Libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Festivalul "Mamaia Copiilor", la final
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS Teodosie va sfinți o icoană
Pagina a fost generata in 0.5947 secunde