Bucuria dansului, pe scena Palatului Copiilor

457
Bucuria dansului, pe scena Palatului Copiilor - e8361e6afa06a491484d0c2c50ead9e8.jpg
Camere de filmat, blitzuri din toate părțile sălii, emoții, muzică tare, costume în culori atrac-tive, sclipici pe ochii micuțelor dansatoare, acestea au fost o parte din ingredientele zilei de concurs de ieri, de la Palatul Copiilor din Constanța, unde s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Concursului județean "Dansez pentru mare".
Competiția se adresează învățământului preșcolar și a suscitat interesul a 33 de grădinițe constănțene, ale căror trupe au urcat pe scenă, preț de 10 minute străduindu-se să impresioneze juriul.
Fie că au prezentat dansuri moderne, dansuri clasice sau de caracter ori dansuri sportive, micuții s-au dezlănțuit în cele mai năstrușnice mișcări. De altfel, Liana Manzu, inspector școlar de specialitate învățământ preșcolar, declara că, spre deosebire de anul trecut, la ediția din acest an, partiturile muzicale nu s-au mai repetat, iar diversitatea de costume și mișcările micuților dansatori au condus la desemnarea a cinci câștigători. Așadar, viitoarele vedete de la Pro Tv sau cine știe de pe ce alte scene inter-naționale vor pleca de la gră-dinițele 36 "Steluțele Mării", "Mugurel", nr. 11, nr. 45 și nr. 47. Ele au fost desemnate marile câștigătoare ale celei de-a treia ediții a concursului "Dansez pentru mare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9704 secunde