Nu ratați!

Bursă pentru un an de liceu în Italia

664
Ne-am obișnuit să le vedem la toate colțurile și deja le asociem cu interesul pentru prostirea românului dornic de împrumuturi pentru a-și satisface cele mai diverse necesități. Nimic mai mult. Și, totuși, pe adresa Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a sosit o invitație mai mult decât tentantă: primul proiect din acest an, Bursa Intesa Intercultura, ce se adresează elevilor cu rezultate excepționale, oferindu-le posibilitatea de a câștiga o bursă de studii pentru 1 an de liceu (clasa a 10-a sau a 11-a) în Italia.
Grupul Intesa Sanpaolo și Banca Intesa Sanpaolo România oferă o bursă în valoare de 12.000 EUR, sumă care acoperă toate cheltu-ielile necesare, inclusiv transportul și cazarea. La acest program pot participa elevi de liceu din România, născuți între 01.01.1991 - 31.06.1993.
Bursa Intesa Intercultura oferă câștigătorului șansa de a petrece un an într-o familie italiană, fiind complet intregrat în mediul familial și școlar. Astfel, va avea posibilitatea de a învăța limba italiană, de a-și lărgi orizontul cultural și de a lega prietenii interesante.
Selecția se va face în mod obiectiv, în Italia, de catre Fundația Intercultura, coorganizatoare a acestui program. Procesul de selecție constă în două faze: 1. trimiterea formularului de aplicație și al celui despre situația școlară (fază eliminatorie) 2. interviu și testare psihologică
Data limită până la care aplicațiile ce le găsiți pe site-ul www.intesasanpaolo.ro este 25.02.2008, ora 08:30 dimineața.
Candidații care vor trece în faza următoare a procesului de selecție vor fi contactați până la data de 29.02.2008 pentru a primi detaliile urmatoarei etape.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8297 secunde