Burse pentru studenții buni de la facultățile de stomatologie

474
Cinci studenți ai facultăților de stomatologie, care s-au remarcat prin activități științifice și organizaționale, vor primi câte o bursă de câte 1.000 de dolari, în cadrul unei competiții dedicată studenților din ultimul an.
Pe lângă bani, studenții vor participa, gratuit, la o tabără de vară organizată de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR). De asemenea, vor fi acordate cinci mențiuni și un premiu special constând într-o excursie la o manifestare științifică internațională europeană.
Pentru a se putea înscrie în competiție, studenții trebuie să fie înscriși la o facultate acreditată de medicină dentară din România, să fie cetățeni români și să aibă domiciliul stabil în țară. Candidații pot obține informații despre concurs pe site-ul www.dental.ro.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 22 mai, iar premiile vor fi acordate în cadrul unei festivități, pe 29 mai.
Competiția, organizată de compania Colgate-Palmolive și AMSPPR, a fost inițiată în octombrie 2004 și recompensează studenții din ultimul an al facultăților de stomatologie, cu rezultate excepționale la învățătură și care s-au remarcat prin diferite activități. Pe parcursul celor cinci ani de derulare a programului, 20 de studenți au beneficiat de burse în valoare de 1.000 de dolari fiecare și numeroase premii constând în produse de îngrijire orală, participări la tabere studențești sau manifestări internaționale de profil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6968 secunde