Concurs Călătorie cinematografică pe calea lactee a drogurilor

255

Articole de la același autor

Tineri actori din Constanța au lucrat, timp de patru luni, la un lung-metraj care explorează viețile lui Yumi, Ovidiu, Dani, Ada și Cristi, un grup de tineri care găsește modalități de a evada dintre zidurile groase ale unui oraș-deșert.
Cei cinci își stabilesc relațiile printr-un limbaj comun, reușind să depășească barierele apartamentului în care își poartă viciile, obsesiile și incertitudinile, având la îndemână instrumentele care le asigură o realitate paralelă. Drogurile sunt materia primă care le asigură celor cinci soluții alternative de moment la stările de angoasă, în timp ce limita dintre imaginație și realitate facilitează transpunerea personajelor în contexte dezirabile, pe măsură ce încearcă să evadeze din spațiul socio-cultural care îi nemulțumește.
Ineditul cinematografic constă în scenele improvizate pe deplin, ca o dovadă în plus a spontaneității actorilor. Cu o durată de 150 de minute, filmul este regizat de Florina Titz, video-artist în cadrul Teatrului de Stat, și a fost realizat fără finanțare externă, actorii contribuind progresiv la acest produs cinematografic. Personajele principale sunt interpretate de actorii Lana Moscaliuc, Marian Adochiței, Dragoș ștefan, Dan Telehoi și Mirela Ungureanu.
Coloana sonoră este semnată Silent Strike, iar lansarea oficială va avea loc în august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7655 secunde