Calendarul înscrierilor la grădiniță

1175
Între 15 aprilie și 1 mai se vor face reînscrierile în unitățile preșcolare. 1 – 15 mai - vor fi afișate locurile libere pe grupe, respectiv nivele de vârstă, acestea stabilindu-se în cadrul consiliului profesoral al fiecărei unități. 15 mai – 15 iunie - se vor efectua înscrierile pentru anul școlar 2008-2009, la o dată anume, care este înștiințată de fiecare unitate cu 30 de zile înainte.
Pentru înscrierea, în special la grădinițele cu orar prelungit, se va ține seama de zona arondată grădiniței, iar părinții trebuie să fie musai salariați. Documentele necesare sunt: copii după certificatul de naștere al copilului, copii după cărțile de identitate ale părinților, precum și adeverințe de salarizare de la ambii, la care se atașează o cerere tip pusă la dispoziție de grădiniță.
Întrebată dacă și anul acesta vor face părinții nopți albe la porțile instituțiilor, pentru a-și înscrie copilul, Violeta Vlădăreanu, directoare la grădinița cu orar prelungit "Lumea copiilor" Constanța, membru al consiliului consultativ al învățământului preșcolar, a declarat că speră să nu se mai ajungă la această situație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6767 secunde