Calendarul titularizării

387

Articole recomandate

Rezultatele concursului de astăzi vor fi afișate în cele 94 de centre și la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța pe data de 7 august, după care imediat vor fi depuse contestațiile, care se primesc și pe 8 august. Rezolvarea acestora este programată pe data de 9 august, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 10 august tot în cele 94 de centre și la sediul ISJ Constanța.

Pe 13 august este progra-mată prima ședință publică, pentru repartizarea candidaților care au obținut cel puțin media 7.00 și care au dreptul să ocupe posturile/catedrele vacante publicate pentru angajare pe durată nedeterminată cu contract de muncă pe durată nedeterminată.

Pe 16 august va avea loc a doua ședință publică, pentru candidații care au obținut cel puțin media 5.00 și care pot ocupa posturile publicate pentru angajare pe durată determinată și cu contract de muncă pe durată determinată.

Pentru regimul de plată cu ora, depunerea dosarelor se va face în intervalul 16-17 august. La atribuirea acestor ore pot participa profesori titulari ai unității, profesori titulari în alte unități, specialiști consacrați în domeniul curriculei școlare, personal angajat în alte domenii, profesori pensionari. Această ultimă etapă este programată pe 3 septembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2729 secunde