Călin Pop lansează albumul "Ritual de Iarnă"

127
Călin Pop lansează albumul

Articole de la același autor

Cel de-al doilea album solo al solistului trupei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, "Ritual de Iarnă", va fi prezentat publicului în cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club din București, în data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.

Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop vine în fața publicului în cadrul unui concert în premieră, cu atmosferă intimă.

"Este un concert foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzică și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock", declară Călin Pop.

Albumul "Ritual de Iarnă" conține 20 de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice românești, Dansul caprelor și Jocul ursului, și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflote, percuții, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie șiroind de pe streșini, pași scârțâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe șanțul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Ultimul concert folk la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.353 secunde