"Caravana ONG-urilor", în patru localități constănțene

443
Consiliul Județean al Elevilor Constanța lansează proiectul "Caravana ONG-urilor" cu scopul de a oferi șansa și libertatea de alegere, în patru localități din județul Constanța, și anume: municipiul Constanța, Hârșova, Mangalia și Cernavodă. ONG-urile participante fac parte din diferite domenii de activitate, oferind elevului o vastă viziune asupra conceptului de voluntariat.
Organizat în parteneriat cu Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale Constanța și Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, calendarul acțiunilor debutează marți, 15 mai, începând cu ora 13, în Cernavodă, la Liceul Teoretic "Anghel Saligny" Cernavodă. Continuă joi, 17 mai, ora 13, în Mangalia, la Liceul Teoretic "Callatis", vineri, 18 mai, ora 11, în Hârșova, la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" și nu în ultimul rând, duminică, 20 mai, începând cu ora 14, în Maritimo Shopping Center Constanța.
Proiectul "Caravana ONG-urilor" reprezintă un ansamblu de activități menite să încurajeze implicarea activă a elevilor în cadrul organizațiilor non-guvernamentale, dar și pentru a-i ajuta în dezvoltarea personală și întrajutorare, de altfel, principalele obiective
ale Consiliului Județean al Elevilor.
Evenimentul se va desfășura sub forma unui târg de voluntariat, fiecare instituție sau organizație prezentă fiind invitată să aducă materiale de prezentare, cum ar fi postere, pliante, broșuri, etc. ONG-urile vor desemna o persoană care să poată oferi informații cu privire la activitățile de voluntariat desfășurate sau în curs de desfășurare ale organizației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2269 secunde