Care sunt primele spectacole pe scenele constănțene

239
Care sunt primele spectacole pe scenele constănțene - primelespectacole-1451927243.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul care vine, atât Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", cât și Teatrul de Stat vor deschide stagiunea culturală 2016 în municipiul Constanța.
 
Pe scena Naționalului constănțean, duminică, 10 ianuarie, de la ora 18.30, va veni dirijorul invitat Romolo Gessi, care s-a mai aflat la conducerea Orchestrei Cantelli (Milano), Orchestrei Filarmonice Venezia, al Teatrului "Giuseppe Verdi" (Trieste). Concertul de An Nou va fi susținut de soliștii, corul și orchestra de la "Oleg Danovski". 


Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 19, "Escrocii", de Robert Lamoureux, cel supranumit "regele" comediei franceze, deschide stagiunea 2016 a Teatrului de Stat. O comedie satirică, un spectacol în care umorul este la el acasă, susținut de un text de calitate și un joc dinamic al actorilor. 


Autorul și creatorii spectacolului reușesc să ofere spectatorilor două ore de "terapie" de grup prin râs. 


Din distribuție, fac parte: Nina Udrescu, Luiza Sarivan, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Liviu Manolache, Bogdan Caragea, Ale-xandru Mereuță, Gelu Ciobanu, Alice Safta, Izabele Bumbac, Georgiana Bumbac, Cris-tiana Nițu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4607 secunde