Suat Ibraim și-a lansat cartea

"Caricaturi bine ticluite și anecdote cu umor"

423
După trei ani de chin, de drumuri peste drumuri, uși închise și promisiuni mare parte neonorate, fostul arbitru de box constănțean Suat Ibraim a reușit să-și vadă, în sfârșit, visul cu ochii: și-a lansat cartea, dar nu una despre "nobila artă", ci una cu iz de veselie: "Caricaturi bine ticluite și anecdote cu umor".


"Alături de sport, în special de box, întotdeauna mi-au plăcut caricaturile, desenul, muzica și anecdotele cu haz. Într-o lume tot mai încruntată, în care oamenii au uitat să zâmbească, cartea mea oferă un moment de relaxare, aici, la malul mării", a declarat, pentru "Cuget Liber", Suat Ibraim. 

"Dimineața, în amurg, datorită tuturor sentimentelor acumulate, ai parcă mai multă inspirație pentru poezii, pentru pictură, dar mai ales pentru caricaturi și anecdote pline de umor", adaugă autorul cărții, care mai are o idee năstrușnică: "Din banii obținuți din vânzarea cărții, vreau să adopt un… delfin!". 

Constănțenii care doresc să-și completeze colecția de bibliotecă, pot cumpăra lucrarea umoristică de la chioșcul de difuzare a presei din zona Delfinariu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde