Carrefour a făcut fericit un elev de la Școala 40. Va pleca la Londra

273

Articole de la același autor

Tradiționalul concurs de desene pentru copii organizat de Carrefour România, ajuns la cea de-a 31-a ediție, și-a desemnat câștigătorii și la Constanța.


Pentru prima dată, la aceasta ediție de Paște, au fost pregătite planșe de colorat cu îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli, preferate ale copiilor, stimulându-le astfel imaginația micilor artiști. 


Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie - 7 aprilie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului Pentru prima dată, s-au alăturat concursului partenerii Carrefour, Gașca Zurli.




La această ediție, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de școli care au primit planșe, din cele 19 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara și Piatra Neamț.


Elevul Lucian Budeanu, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială nr. 40 "Aurel Vlaicu" din Constanța a câștigat marele premiu, o excursie la Londra.


Amănunte în ediția de mâine. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde