Catalogul evenimentelor școlare

895
l Oferta educațională a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân". Elevii din liceele și colegiile din municipiul Constanța, precum și toți cei interesați sunt așteptați în perioada 21-22 mai, la prezentarea ofertei educaționale pentru anul universitar 2010 - 2011 a Facultății de Marină Civilă din cadrul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" .
Prin intermediul acestui eveniment, liceenii care doresc să urmeze o carieră în marina civilă vor afla toate informațiile referitoare la admiterea 2010, vor vizita spațiile de învățământ și vor participa la discuții cu profesorii și studenții instituției. Activitatea se va desfășura după următorul program: vineri, 21 mai, intervalul orar 12-15, sâmbătă, 22 mai, intervalul orar 10-14.
l Cum evităm poluarea fonică. Elevii claselor a VII-a B, a VII-a E și a VII-a A de la Școala "Ion Jalea" au derulat ieri activitatea "Sunetele și zgomotele din viața noastră!", în cadrul proiectului "Școli pentru un viitor verde", parte a unei mai ample acțiuni intitulate "Poluarea fonică".
Școlarii au prezentat filmulețe, slide-uri power point, postere, pliante despre sunet și zgomot, atracția întâlnirii constituind-o modul inedit, creativ și științific în același timp, în care elevii prof. Maria Oprea au îmbinat rigoarea disciplinei fizică cu artisticul. Elevele Iulia Gheorghe, Aida Burtea, Andra Saulescu, Ana Maria Sandu și Irina Crăciun au recitat poezii compuse de ele, demonstrând valențele acustice ale ritmului poetic, cât și ale melodiilor mult îndrăgite, interpretate de solistele Cezara Vasilescu, Mihaela Spirache și Raluca Plesa din clasa a VII-a B.
Cu această ocazie, elevul Radu Alexandrescu a fost felicitat public pentru câștigarea marelui premiu la concursul Eco Paparazzi, cu filmul "Apa", postat pe site-ul http://www. ecopaparazzi.ro/GalerieVideo.aspx.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.675 secunde