Ce a cerut artistul David Bowie familei prin testament

198
1
Ce a cerut artistul David Bowie familei prin testament - davidbowie-1454153835.jpg

Articole recomandate

Artistul britanic David Bowie a cerut, prin testament, ca cenușa lui să fie împrăștiată pe insula indoneziană Bali, a scris vineri presa din Statele Unite, conform AFP, potrivit Agerpres.

David Bowie a dorit să respecte astfel ritualurile budiste, afirmă New York Post.

Familia legendei muzicii rock nu a dezvăluit niciuna dintre ultimele sale dorințe, evocând o ceremonie privată.

David Bowie a petrecut o anumită perioadă la Bali și în alte locuri din Indonezia. Într-un articol după moartea sa, Jakarta Post a publicat o fotografie a cântărețului purtând un sarong (piesă vestimentară de forma unei fuste lungi, purtată atât de bărbați cât și de femei), afirmând totodată că muzicianul a lansat versiunile în limba indoneziană a multor cântece ale sale.

New York Post susține, de asemenea, că ar fi lăsat soției sale Iman aproape jumătate din averea sa, estimată la 100 de milioane de dolari, precum și locuința lor situată în cartierul Soho din New York.

Tribunalul nu a fost disponibil vineri seara pentru a confirma conținutul testamentului, scrie AFP.

Bowie a murit în 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, de cancer la ficat. 

Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde