Ce activități s-au mai derulat la Colegiul "Carol I"

388
Ce activități s-au mai derulat la Colegiul
Colegiul Comercial "Carol I" din Constanța a organizat o săptămână bogată de manifestări în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Șanselor Tale, care au debutat pe 20 noiembrie cu prezentarea rezultatelor primei vizite de proiect Comenius FIVE, realizată de Ioana Prahoveanu. 

Tot în cadrul aceleiași activități, a avut loc și vernisajul expoziției de fotografie și desen cu temele: "Mediul social mai sigur pentru o educație mai performantă", și "Anul European al Îmbătrânirii active și al solidarității între generații", coordonate de director adjunct, prof. Anghelina Dudan și artistul fotograf Mihai Postelnicu. 

Pe 21 noiembrie, s-a derulat cea mai importantă activitate a acestei săptămâni "Lansarea firmelor de exercițiu", unde au participat 27 de societăți comerciale virtuale îndrumate de 14 profesori din Colegiul Comercial "Carol I". 

În deschiderea activității, directorul colegiului, prof. Adriana Dima, a subliniat rolul firmelor de exercițiu în dezvoltarea educației active în domeniul economic, iar directorul adjunct, prof. Anghelina Dudan a evidențiat rezultatele deosebite obținute de elevii clasei a XII-a C la faza județeană a concursului din acest domeniu. 

Elevii claselor a XI-a și-au lansat firmele de exercițiu în fața "seniorilor", adică elevii de clasa a XII-a, iar toți cei prezenți și-au expus materiale promoționale, create de ei: pliante, cataloage și prezentări multimedia. 

Creativitatea, competitivitatea și spiritul de inițiativă de care elevii au dat dovadă reprezintă un argument important în sprijinul educației active.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În seara asta – concert Trupa Veche
Pagina a fost generata in 1.6792 secunde