Ce filme puteți viziona în acest final de săptămână

277
Ce filme puteți viziona în acest final de săptămână - filmesursaparade-1582320977.jpg

Articole de la același autor

Piesele de teatru ce vi se oferă nu prezintă interes pentru dumneavoastră? Dacă nu mergeți la spectacol, puteți viziona un film bun. Sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" va așteaptă sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12.00 și duminică, 23 februarie, de la ora 15.00, pentru a viziona comedia de acțiune live-action "Sonic the Hedgehog". 


Ecranizarea mult-îndrăgitului roman al lui Jane Austen, "Emma" revine în sala de cinema sâmbătă, 22 februarie, de la ora 15.00. Din distribuție fac parte: Bill Nighy, Rupert Graves, Anya Tayloy-Joy, Mia Goth, Miranda Hart, Gemma Whelan, Josh O'Connor, Johnny Flynn, Callum Turner, Chloe Pirrie, Tanya Reynolds.


De la ora 17.30, "Insula fanteziilor", o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor '70 vă poartă într-o stațiune tropicală de lux, unde enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeților săi. Filmul îi are în distribuție pe Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday, Kim Coates, Lucy Hale, Parisa Fitz-Henley. De asemenea, pelicula va fi programată și duminică, 23 februarie, de la ora 20.30. Apoi, de la ora 20.00, comedia "Miami Bici", în regia lui Jesús del Cerro, redă povestea lui Ion și Ilie, doi tineri săraci dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, din dorința de a trăi "visul american" și de a se îmbogăți rapid. În peliculă veți avea ocazia de a-i vedea pe Matei Dima, Codin Maticiuc. Filmul va putea fi vizionat și duminică, 23 februarie, de la ora 17.30. Pentru copii, duminică, 23 februarie, de la ora 12.00, este prezentată animația de aventuri "Latte și cristalul fermecat", regizată de Mimi Maynard, Regina Welker și Nina Wels.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2614 secunde