Ce filme puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall

423
Ce filme puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall - cefilmeputetiviziona-1549809082.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, vă propunem mai multe titluri de filme pe care le puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall. "Alita: Îngerul războinic" este un film de acțiune, aventuri și dragoste în care Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște. Ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. 


"Zi de naștere mortală 2", cu Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis ,Phi Vu vă introduce într-o lume plină de mister. De data aceasta, Tree descoperă că este mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp este în viață. Nici copiii nu sunt neglijați. Ei pot lua parte la aventurile "mult iubitelor personaje din pelicula "Mia și leul alb". Povestea începe atunci când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei.


"Toată lumea știe", cu Penelope Cruz și Javier Bardem spune povestea Laurei, care călătorește împreună cu copiii săi din Buenos Aires către satul natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Evenimente neașteptate transformă, însă, această revedere într-o criză care scoate la suprafață un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbește. 


Pentru fanii actorilor Alec Baldwin și Salma Hayek, "Și bețivi și mincinoși" este cea mai potrivită alegere de petrecere a timpului liber. În această comedie, doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social dificultățile financiare din ce în ce mai mari și mai presante, printr-o serie de scheme și planuri pe cât de elaborate, pe atât de sortite eșecului.

Filmul "Calmul dinaintea furtunii", cu Matthew Mc Conaughey și Anne Hathaway vă aduce în atenție povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut este pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Cinema City Mall Tomis vă invită la film
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 2.8459 secunde