Ce filme vedem la cinema în acest week-end

479
Ce filme vedem la cinema în acest week-end - newyearseve520170l-1323444039.jpg
New Year’s Eve

Comedia romantică "New Year’s Eve" este un film realizat de celebrul Garry Marshall și readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din "Valentine’s Day". Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. La fel ca "Valentine’s Day", "New Year’s Eve" întrunește o distribuție de excepție, personajele fiind interpretate de Robert De Niro, Zac Efron, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher și mulți alții.

Filmul rulează la cinematograful Cityplex Constanța, sâmbătă și duminică la orele12.15, 17.15, 19.45 și 22.15.

Melancholia 2011

Un film SF, dar și dramă în același timp, regizat de îndrăgitul Lars von Trier, unde personajele de pe micul ecran sunt nimeni altele decât Kiefer Sutherland, Charlotte Gainsbourg, Kirsten Dunst și John Hurt, rulează în acest week-end, la cinematograful Cityplex, sâmbătă și duminică de la ora 14.45.

Pământul este amenințat de ciocnirea cu o planetă mult mai mare în această abordare foarte europeană a lui Lars von Trier.

Drama regizorului, pe alocuri cu accente de thriller, povestește viața și relația a două surori ce vor fi puse la încercare în momentul în care o planetă apropiată amenință să se ciocnească de planeta noastră.

Acțiunea filmului se centrează pe nunta personajului jucat de Kristen Dunst, prezentată inițial ca un moment fericit, dar care ulterior este perturbată de intrigi din sânul familiei și de apariția neprevăzută a unei planete ce fusese până atunci ascunsă de Soare și care, acum, amenință să intre în coliziune cu Pământul.

The Rum Diary

Pentru aproape două ore, ne vom "teleporta" în timp, la finele anilor ’50, unde un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, cedează ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită, și intră în complicațiile țesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo și senzualitate pură. Filmul este regizat de Bruce Robinson, iar din distribuție fac parte Amber Heard, Johnny Depp și Aaron Eckhart.

Cei care vor să vadă filmul pot veni la Cityplex sâmbătă și duminică la orele 15, 20 și 22.45.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde