Ce premii au mai luat elevii de la Colegiul "Mircea"

382
Două competiții de matematică de tradiție, cu grad de dificultate ridicat au stârnit din nou interesul elevilor capabili de performanță de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân": Concursul Interjudețean de matematică "Cristian Calude", organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Galați și Colegiul Național "Vasile Alecsandri" din Galați, și Concursul Național de Matematică "Laurențiu Panaitopol", printre organizatori fiind Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Colegiul Național "Spiru Haret" din București.

Participarea elevilor mirciști a fost una de excepție, ei fiind pregătiți de către profesorii Nelu Chichirim, Gabriela Constantinescu, Mihai Contanu și Cătălin Zîrnă. 


Dar iată cu ce premii și mențiuni s-au întors de la Galați: Calila Hakan (a VII-a), Andrei Graur (a IX-a) și Alexandru Bratei (a XII-a) au obținut premiul II, Daniel Aleca (a X-a), premiul III, iar elevii Adrian Diaconu (a VII-a), Salim Riza (a VIII-a), George Chichirim (a VIII-a), Emil Nichita (a X-a), Alexandra Murgoci (a X-a) și Ioana Popescu (a XI-a) au primit mențiuni.

Tot mențiuni au obținut la Concursul "Laurențiu Panaitopol" următorii elevi de clasa a VI-a: Stelian Chichirim, Mihai Iliant, Vlad Mizea și Olivian Crețu. De remarcat că Salim Riza a obținut la Concursul "Cristian Calude" și premiul I la proba pe echipe, alături de doi elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei sunt olimpicii medaliați ai Constanței
Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : LuminaMATH merge mai departe
Pagina a fost generata in 0.3028 secunde