Cea mai bună veste pentru fanii Rolling Stones. SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ 10 ANI!

84
Cea mai bună veste pentru fanii Rolling Stones. SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ 10 ANI! - rollingstones-1442470161.jpg

Articole recomandate

Trupa Rolling Stones a decis să înregistreze un nou album, primul după un deceniu, a anunțat chitaristul legendarei trupe de rock, Keith Richards, citat de AFP.


Muzicianul britanic a făcut anunțul marți seară la New York unde își promovează noul său album solo, precizând că rockerii septuagenari vor intra din nou în studioul de înregistrare după turneul din 2016 în America de Sud. Datele turneului încă nu au fost anunțate.

"De fapt eram la Londra săptămâna trecută și m-am văzut cu băieții, da avem planuri precise să înregistrăm", a declarat Keith Richards în cadrul unui forum organizat de iHeartRadio, post de radio pe internet.

Grupul format în anii 1960 a lansat ultimul album 'A Bigger Bang' în 2005, după opt ani de la precedentul album 'Bridges to Babylon'. Trupa a continuat să susțină concerte și a realizat un turneu în America de Nord în vara aceasta.

Reprezentați adesea de imaginea unei guri cu buze voluptoase care scoate limba și care apare pe coperta albumului lor Sticky Fingers, Rolling Stones, rivalii Beattles-ilor, întruchipează istoria rock'n'roll de peste cinci decenii, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3556 secunde