Cea mai reușită Cafenea de psihologie

422
Ultima ediție din acest a manifestării științifice "Cafeneaua de psihologie", inițiativă a Fundației "Clubul Părinților Plus D", în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și psihologii Florina Natalia și Cristinel Bălan, s-a bucurat de un succes surprinzător.
"Chiar nu ne așteptam ca într-o colectivitate mică precum cea a Școlii cu clase I-VIII «Tudor Arghezi» din Năvodari să suscităm un interes major. Am avut surpriza să descoperim părinți interesați de multiplele subiecte propuse. Bunica unui copil ai cărui părinți sunt plecați la muncă în străinătate ne-a declarat cu lacrimi în ochi că i-au fost de mare ajutor temele atelierelor și că speră într-o schimbare în bine a nepotului său", a declarat pentru "Cuget Liber" Adrian Topor, președintele Consiliului Consultativ al Asociațiilor de Părinți din județul Constanța.
Eveniment dedicat familiei din societatea românească, persoanelor preocu-pate de psihologie, sănătate, educație și dezvoltare personală, "Cafeneaua de psihologie" promovează dialogul deschis între psihologi și participanți. De asemenea, oferă un parteneriat de încredere pentru toți cei care vor să împărtășească experiența și cunoștințele lor profesionale, prin implicare prietenească, sinceră și inteligentă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9282 secunde