"Cenușăreasa", un spectacol al grației, la Teatrul "Oleg Danovski"

459

Articole de la același autor

Spectacolul "Cenușăreasa" a fost prezentat, duminică seara, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului.
Fermecătoarea poveste a cărei muzică a fost compusă de Serghei Prokofiev a fost pusă în pași de dans de talentații dansatori ai teatrului constănțean. Aliss Tarcea a întruchipat cu succes o Cenușăreasă a copilăriei tuturor, în stilul cu care și-a obișnuit publicul, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și plină de grație. De asemenea, momentele pas-de-deux, alături de Adrian Mihaiu, au fost încărcate de emoție.
Au mai evoluat: Andrada Dedu (debut), Constantin Dragomir (debut), Oana Dincă, Amalia Mândruțiu, Cecilia Ursul, Dan Dumbravă, Alexandru Chiș, Ovidiu Chițanu (debut), Mihai Pâslaru, Marius Marin, Lena Cojocaru, Nicoleta Moroeanu, Mihaela Vlase, Ana Maria Badea (debut), Dorina Drăgoeaș, Liliana Tăbuș, Consuela Ciont, Angelica Ceară, Delia Luca și Ayla Costea.
Coregrafia a fost realizată de Călin Hanțiu și scenografia de Cătălin Ionescu Arbore.
Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului se încheie joi, 5 noiembrie, cu spectacolul "Cavalleria Rusticana. Paiațe", de R. Leoncavallo, în regia artistică a Sandrei Răsvana Cernat.
Din distribuție: Madeleine Pascu, Daniel Stoica, Gabriela Dobre, Ștefan Ignat (București), Raluca Ciocă (București), Alfredo Pascu (București), Stela Sârbu, Ioan Ardelean și Ciprian Done.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0789 secunde