Chiar nu am văzut tot. Viorel Lis, actor de film

211
Chiar nu am văzut tot. Viorel Lis,  actor de film - oanasiviorelliscreditfotocristia-1459870323.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, echipa filmului "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", cea mai recentă comedie românească, vine la Constanța, la Cinema City pentru o întâlnire cu publicul. Astfel, spectatorii care își vor achiziționa bilete pentru proiecția de la ora 19.30 vor avea ocazia de a-i cunoaște pe actorii Marius Damian, Aida Economu (actriță constănțeancă), George Piștereanu, Codin Maticiuc și regizorul Iura Luncașu.

"Minte-mă frumos în Centrul Vechi" spune povestea a cinci tineri actori care pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apelează la Toni, care nu și-a pierdut talentul de hacker exersat în "Minte-mă frumos". Și cum soția lui, Oana, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată. Cum era de așteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul.

Și totuși: ce caută Virgil Ianțu și Viorel Lis în toată îmbârligătura asta? O caută cu lumânarea… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de weekend
Pagina a fost generata in 0.2835 secunde