Cinci ani de Helen Doron English la Constanța

136
Cinci ani de  Helen Doron English  la Constanța - cinciani-1433519302.jpg
Sâmbătă, 6 iunie, Centrul Internațional Educațional Helen Doron English sărbătorește cinci ani de activitate în Constanța, perioadă în care peste 500 de copii cu vârste între 1 și 14 ani au urmat cursurile programului internațional de educație.

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din întreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

La serbarea de final de an școlar 2014-2015 la Constanța vor participa aproximativ 200 dintre cursanți.

Totodată, Centrul Internațional Helen Doron de la Constanța pregătește de trei ani elevii care susțin examenele Cambridge, iar o parte dintre copiii care urcă sâmbătă pe scenă vor participa peste o săptămână la examenele Cambridge de la sediul din Constanța.

"Considerăm că învățarea limbii engleze este prioritară pentru educația copiilor din România, deoarece îi va ajuta să se adapteze mai ușor societății viitoare, bazate pe relații economice și sociale intercomunitare. Programul internațional a adus foarte multă inovație în procesul de predare-învățare a limbii engleze de către micuți și ne mândrim cu faptul că am reușit să școlim peste 500 de copii în această perioadă. Spre deosebire de sistemul educațional clasic, în care accentul se pune pe scris și citit, metoda noastră se concentrează pe limba engleză vorbită", declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6211 secunde