Cinci decenii de învățământ tehnic energetic

213
1
Cinci decenii  de învățământ tehnic energetic - cincideceniijpg-1462815154.jpg

Articole de la același autor

Mâine, Colegiul Tehnic Energetic sărbătorește 50 de ani de la intrarea sa în rețeaua școlară de la malul mării, cu manifestări special dedicate acestui eveniment și care vor debuta la ora 9.

Invitați de onoare, foști și actuali reprezentanți ai școlii, ai Inspectoratului Școlar Județean și Primăriei Constanța vor vorbi despre însemnătatea acestei instituții, după care va urma un spectacol muzical-coregrafic realizat de elevi, precum și de vizitarea școlii.

Cu acest prilej, va avea loc lansarea Monografiei Colegiului, iar colectivul de redacție va prezenta ultimul număr al Revistei colegiului "Atitudini", cu articole dedicate acestei sărbători.

După cum ne-a informat prof. ing. Claudia Nițu, directorul colegiului, sâmbătă, 14 mai, manifestările dedicate acestei sărbători vor continua cu lucrările Simpozionului Național Edmond Nicolau, desfășurat sub egida Minis-terului Educației Naționale și Cercetării Științifice și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, aflat la ediție aniversară, a X-a, și la care vor participa, direct sau prin lucrări publicate, elevi și cadre didactice din întreaga țară. 

Comentează știrea

Claudia Nitu
10 mai 2016
Semicentenar CTE

Pentru toti invitatii la sarbatorirea celor 50 ani de la infiintarea Colegiului Tehnic Energetic din Constanta, fac precizarea ca aceasta va avea loc in data de 12 mai 2016, nu maine, asa cum e anuntat si pe site-ul scolii si al inspectoratului scolar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde