Cinci zile de distracție și surprize, în orașul Eforie

186
1
Cinci zile de distracție și surprize, în orașul Eforie - cincizilededistractie1-1407776186.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13-17 august, Primăria orașului Eforie reia, și în acest an, o tradiție îndrăgită de turiștii și locuitorii din cele două stațiuni de pe litoral. Purtând titlul "Euforia Eforiei", evenimentele sunt dedicate zilelor orașului Eforie și vor aduce cinci zile de distracție și surprize pentru cei care aleg Eforie Nord și Eforie Sud drept destinații de vacanță. 


Evenimentul include două concerte, cu muzică pe toate gusturile, urmate de focuri de artificii, în zilele de vineri (15 august) și sâmbătă (16 august), la teatrele de vară din Eforie Nord și Eforie Sud. Spectacolele vor fi precedate de parade de costume și demonstrații de lupte daco-romane, în cadrul unui festival istoric organizat în premieră la Eforie. 


Sâmbătă, 16 august, va fi organizat un concurs demonstrativ de atletism pe plaja din Eforie Nord, în cadrul căruia mai mulți campioni naționali la seniori și juniori se vor întrece într-o competiție de sărituri cu prăjina. 


În fiecare din cele cinci zile ale manifestațiilor, vor avea loc proiecții de film, la Cinematograful "Perla" din Eforie Nord, tematica acestora fiind diversitatea culturală și etnică din zona Dobrogei. Festivalul de film este organizat în premieră în Eforie, în parteneriat cu Direcția județeană a distribuției și exploatării filmelor Constanța. De asemenea, în perioada 13-17 august, va fi organizat tradiționalul Târg de antichități, în Parcul central din Eforie Sud, și vor avea loc o serie de spectacole pentru copii. 


După cum afirmă organizatorii, în cadrul evenimentului "Euforia Eforiei" vor fi promovate cele patru resurse turistice, evidențiate în cadrul proiectului "Promovarea activităților de marketing și a produselor specifice destinației turistice Eforie", respectiv nămolul sapropelic, apa mării, bioclimatul marin și ansamblul de statui și monumente cultural-istorice. 


Deschiderea oficială a evenimentului "Euforia Eforiei" va avea loc miercuri, 13 august, la ora 11, la sediul Primăriei orașului Eforie. 


Comentează știrea

Eforian
12 august 2014
Balariile cat primaru'

Poate Dumnezeu aude ruga noastra, a celor din Eforii...da' Doamne un procuror care sa-l intrebe despre hotiile si aliantele facute cu tiganii din toata lumea de catre paduchele brailoiu...ca daca doream un hot mai mare nu gaseam!Balariile au crescut cat oamenii, nici un spatiu nu este amenajat, tiganii din toata europa s-au adunat la el in urbe, iar Bou'(se pronunta cu gura plina) se plimba cu porsche si ne scuipa semintele de sus...offff Doamne, trimite-l langa aia unde dorim noi sa ajunga...in lumea celor drepti si cinstiti...macar 5 ani cu executare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8099 secunde