Cine a ieșit Miss "Andrei Șaguna"

360
1
Cine a ieșit Miss

Articole de la același autor

Frumusețe, eleganță, talent și determinare - cu aceste cuvinte se poate descrie Balul Bobocilor 2013, organizat de studenții Universității "Andrei Șaguna". Ajuns la cea de-a 21-a ediție, acest eveniment tradițional al Universității "Andrei Șaguna", este dedicat sărbătoririi studenților din anul I și primirii lor în rândurile șaguniștilor.


Tot din tradiție face parte și concursul Miss și Mister Andrei Șaguna, la care, în finala din  acest an, s-au întrecut 14 studenți, reprezentând cele patru facultăți ale Universității. Fiecare concurent a trebuit să demonstreze, în diferite probe, atributele studentului șagunist, iar proba care a ridicat concursul la nivel de spectacol a fost, evident, cea a talentelor. Astfel, pe scenă au evoluat dansatori, cantautori, interpreți de muzică sau teatru care au smuls aplauze îndelungate din partea publicului alcătuit din colegi, profesori, prieteni și sponsori.


Întregul spectacol a fost organizat și prezentat de Laura Martin (Drept anul I), Ionuț Ivăncescu (Relații Internaționale și Studii Europene anul III) , Arina Frățiman (Psihologie anul II) și Georgiana Boeru (Management anul III), membri ai Asociației Studențiolor Șaguniști, care au reușit să aducă pe scenă tineri talentați și frumoși, iar în sală numeroși spectatori și sponsori. În urma concursului, titlul de "Miss Andrei Șaguna" 2013 a revenit Lidiei Levinte, studentă la Facultatea de Științe Economice, locurile următoarele fiind ocupate de Mirabela Pârlică (Facultatea de Psihosociologie), Adina Popovici (Facultatea de Drept și Științe Administrative) și Ioana Ungureanu (Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice).


Florin Balcan, student la Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice a câștigat titlul de "Mister Universitatea Andrei Șaguna", cucerind publicul prin eleganță și talent. Locurile 2 și 3 au fost obținute de  Mihai-Costin Nițu (Facultatea de Psihosociologie) și Răzvan-George Chiciuc (Facultate de Științe Economice).


Comentează știrea

Miss(erupe)
1 decembrie 2013
Prostii Romaniei !

Mai frumoase sunt spagarele alea de profesoare... Fabrica de prosti , curve si semianalfabeti !

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Odă Sfântului Andrei
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : O nouă reprezentație cu "Medeea"
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Seară camerală, în foaierul TNOB
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : O comedie savuroasă la Harlequin
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Seară Camerală la TNOB
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Concert simfonic la TNOB
Pagina a fost generata in 0.5975 secunde