Cinema în aer liber la Constanța pe cel mai mare ecran

822
1
Cinema în aer liber  la Constanța  pe cel mai mare ecran - motor-1406569645.jpg

Articole de la același autor

Începând din această seară, cea de-a treia ediție a Caravanei Metropolis - "Cinema în aer liber" poposește în Constanța, unde, în fiecare seară, va aduce în fața cinefililor câte o nouă proiecție cu ajutorul celui mai performant echipament de proiecție în aer liber.

Spectatorii vor avea parte de o selecție a celor mai apreciate filme ale ultimilor ani, europene sau de autor. Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber" reunește producții dintre cele mai variate, de la drame, filme de acțiune și comedii pentru întreaga familie.

Programul proiecțiilor debutează astă-seară cu comedia "Domnișoara Populară" și continuă mâine cu o altă comedie românească "Selfie". Joi, 31 iulie, va fi prezentat un "Puzzle chinezesc" (comedie), iar vineri, 1 august - "Marea Frumusețe" (comedie). În week-end sunt programate două genuri diferite: sâmbătă, 2 august - "Kon-Tiki" (aventuri, istorie), iar duminică, 3 august - "Adâncul" (acțiune, dramă).

Biletele pentru proiecții au prețuri de 5 lei, pentru elevi și studenți, în baza carnetului de note vizat, și 10 lei, pentru adulți. Pentru cinefili există și abonamente avantajoase. Astfel, un adult va scoate din buzunar 30 de lei pentru cele șase seri de proiecții, iar elevii și studenți vor da pe un abonament 15 lei.

Tot 15 lei costă și abonamentul pentru adulți, pentru trei seri, iar pentru elevi și studenți - 10 lei. 

Comentează știrea

radu olteanu
29 iulie 2014
unde?

Si unde este acest eveniment?Halal stire.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Ninge cu premiere la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 1.0966 secunde