COD PORTOCALIU de viscol, la Constanța / SE SUSPENDĂ cursurile în mai multe școli din județ

3215
4
COD PORTOCALIU de viscol, la Constanța / SE SUSPENDĂ cursurile în mai multe școli din județ - iarnacopiielevizapadascoala2-1453043653.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere avertizarea meteorologică de cod portocaliu, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Comitetul pentru Situații de Urgență Constanța, mâine, 18 ianuarie, se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Constanța, cu excepția celor din Constanța, Medgidia și Mangalia.

Comentează știrea

TASE FUDULI
17 ianuarie 2016
MINTE DE INSPECTOARE

Coana Joitica, mata ai habar citi copii fac naveta zilnic la Constanta? Coana Joitico, ai si mata televizor, PC, se presupune ca esti cit de cit informata cu starea drumurilor din judet, chiar nu ti-a trecut prin cap ideea sa suspenzi si matale cursurile o zi, ca n-o fi foc... Sunt copii si ei, orisicit, chiar daca fac naveta, frumoaso si desteapto! Noroc ca sunt cadre didactice cu scaun la cap si dragoste fata de copii, ei ii inteleg si-i pasuiesc, ca asa-i normal, tuta!

dana
17 ianuarie 2016
minti luminate. cu chibritul

Copii merg din mangalia la liceu in constanta si de multe ori nu gasesc intelegere , cum se va intampla si maine. Eu trebuie sa le iau scutire de la medic stand la coada si pierzand timp. Pentru ce ? Asa gandesc cei din conducerea isj. Cu ovarele

Simona
17 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

proasta cap de oaie
17 ianuarie 2016
cursuri

singurul judet unde nu intelegi nimic cum se desfasoara cursurile ...e CONSTANTA! Vaca psd-isto liberala ,ca sa para ea interesanta ,nu a putut lua o decizie ...normala la cap!ea vrea hocus-pocus ,alba-neagra ,sa fie haos ca in unicul ei neuron. sa te vad PROASTA NAIBII DE MACHEDOANCA ,cum conduci tu masina maine dimineata ,cand o duci fii-ta la scoala!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Duminică, îl cinstim pe Sfântul Anton
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce facem în weekend, la Constanța
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Curiozități despre România
Pagina a fost generata in 1.981 secunde