X

Colegiul Comercial “Carol I” Constanța în doliu! A MURIT UN RENUMIT PROFESOR

25000
Colegiul Comercial “Carol I” Constanța în doliu! A MURIT UN RENUMIT PROFESOR - lumanaredoliu-1676442644.jpg
Cunoscutul profesor constănțean Stere Stavrositu a trecut la cele sfinte. Numele său este o emblemă a Colegiului Comercial “Carol I”, devenirea sa profesională fiind legată de numele acestui liceu.

A fost profesor de Tehnologie culinară și tehnica servirii vreme de decenii, șlefuind generații întregi de elevi și fiind un adevărat mentor pentru colegii săi. Pasiunea pentru profesie și ambiția de a fi un profesionist deplin, l-au determinat să-și completeze activitatea în calitate de formator, autor a 16 cărți de specialitate, președinte fondator al Fundației “Arta serviciilor în turism”. Performanțele sale profesionale au fost recunoscute de comunitatea locală, numele său fiind inclus în “Dicționarul de personalități dobrogene”, vol III, editat de Biblioteca Județeana “I. N. Roman” și Biblioteca Universității “Ovidius” Constanța.

Domnul profesor Stere Stavrositu, un respectat intelectual al Constanței, cu o viață închinată profesiei de dascăl, turismului și alimentației publice, lasă un gol în sufletul colegilor, generațiilor de elevi și personalităților din domeniul pe care l-a servit cu atâta pasiune.

Drum lin, stimate domnule profesor!

Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu la Casa Albastră. Profesorul Stere Stavrositu va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Central în data de 16 februarie 2023, ora 13.00

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6123 secunde