Pentru a patra oară

Colegiul "Constantin Brătescu" a primit titlul de "Eco Școală"

263
2
Colegiul

Articole de la același autor

Sâmbătă, 5 octombrie, de Ziua Națională a Educației, a avut loc, la București, Simpozionul Național "Parteneriat în educație pentru mediul înconjurător", ediția a XV-a. Tema simpozionului, organizat de Centrul Carpato-Danubiano de Geoecologie în parteneriat cu Ministerului Educației Naționale și Fondation Enviromental Education (FEE) a fost "Educație pentru mediu în școala românească".

Colegiul Național Pedagogic "Con-stantin Brătescu" a primit pentru a patra oară (2007, 2009, 2011, 2013) distincția "Școala Eco".

Tot în cadru festiv, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale și ai Fondation Enviromental Education au premiat școlile câștigătoare ale concursului "Patrula Eco", concurs inclus în Programul Mondial "Eco Școală", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" primind pentru această competiție mențiunea de onoare.

Prof. dr. Anamaria Ciubotaru, directorul Colegiului, declara: "În contextul societății contemporane, Colegiul Național Pedagogic «Constantin Brătescu» încearcă, prin politica pe care o promovează și prin programele pe care le derulează, să formeze conștiința ecologică a elevilor, una dintre țintele strategice ale instituției fiind participarea activă a elevilor și cadrelor didactice la proiecte de acest gen". 

Comentează știrea

parinte
8 octombrie 2013
patrula eco

Dna director nu mentioneaza in comunicatul de presa ca acest concurs a fost cu bani, parintii elevilor si prescolarilor platind o taxa, "de brosura"!

Ecologist
8 octombrie 2013
Dar mizeria ?

Mizeria din unele colturi ale scolii , bagata sub pres de ...tovarasa director ? Manifestari de fatada !

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Show de stand-up cu Cristian Dumitru
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Poveștile celor mici se repetă
Pagina a fost generata in 1.7288 secunde