"Colocvii Didactice" pe tema reușitei profesionale

682
Sâmbătă, 7 mai, Casa Corpului Didactic (CCD) Constanța organizează cea de-a XIX-a ediție a Sesiunii de comunicări metodico-științifice "Colocvii Didactice". Tema aleasă pentru anul acesta este una de larg interes pentru mediul educațional românesc și, desigur, european - "Reușita pro-fesională și cele opt competențe".
Manifestarea va avea loc începând cu ora 10.00, con-comitent, în patru centre diferite: Liceul Teoretic "Decebal", Liceul Teoretic "Traian", Școala cu clasele I-VIII "Mihai Viteazul", Grădinița cu orar prelungit "Că-suța de turtă dulce", Casa Corpului Didactic.
În fiecare centru, vor fi găzduite lucrările înscrise pentru două dintre competențele cheie enumerate, respectiv aptitudini și competențe lingvistice (în limba maternă). Vor exista și secțiuni speciale dedicate bibliotecilor și centrelor de documentare și informare.
În argumentația temei alese, prof. Andreea Artagea, directorul CCD, afirma: "O condiție de bază a reușitei profesionale este de a fi încă de la început pregătit pentru viitor, hotărât, flexibil și, în același timp, adaptabil la numeroasele schimbări sociale și personale care intervin pe traseul profesional. Oamenii de succes știu că marea performanță depinde atât de satisfacția personală, cât și de reușita profesională. În acest context, devine evident că găsirea echilibrului între cele două reprezintă o continuă și complexă provocare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7081 secunde