Competiția universitară și politica

705
5
În orașul nostru, Universitatea "Ovidius" este cea mai reprezentativă și este în interesul urbei să-i cunoaștem viitorul. În conformitate cu noua lege a învățământului, noul rector va fi ales prin vot universal al tuturor cadrelor didactice și votul studenților aleși în consiliile profesorale și în senat.
Până în prezent, se preconizează înscrierea în competiție a trei candidați: 1. Mihai Gîrțu - Decan al facultății de fizică, electronică și chimie, cu un doctorat în Statele Unite, neafiliat politic; 2. Dănuț Tiberius Epure - Decan al facultății de științe economice, membru PDL; 3. Marian Cojoc - Prorector, membru PNL.
Se pare că, până în acest moment, clasa politică constănțeană are maturitatea și înțelegerea fenomenului academic și nu s-a implicat în competiția universitară, lăsând lumea academică să discearnă și să-și hotărască singură viitorul.


Comentează știrea

Un constantean impartial
23 decembrie 2011
In spiritul corectitudini fata de cititori

In spiritul corectitudinii fata de cititorii dvs, ar trebui ca sa mentionati ca primul candidat, "cu un doctorat in Statele Unite" este membru al masoneriei. O masonerie care in Romania este tot o adunatura de mediocritati si chiar sub, la fel ca si partidele politice.

Maria Ionescu
23 decembrie 2011
...

N-au nevoie de "clasa" politica, stiu ei singurei unde trebuie date spagile si pe la ce ziare sa cumpere articole de promovare. De ce nu vorbiti si de campania murdara pe care au inceput-o deja domnii Epure si Girtu?

spaima cadindatului
24 decembrie 2011
galceava politrucului cu cacademia

pai daca politicul nu si-a bagat coada atunci de ce se facu tov cojoc, fost activist utc liberal. sau doctrinele e compatibile (ca e sub 50) sau vrea sa urmeze modelu' tata puiu care din secretar utc si fiu de sfanta tinereata deveni mare senator liberal.

Un constantean impartial
24 decembrie 2011
Cu speranta in zi de Ajun

In zi de Ajun, sa fim totusi optimisti! Este adevarat ca niunul din candidatii care s-au anuntat pana acum nu ofera increderea ca prin capacitatea lor manageriala vor aseza Universitatea constanteana acolo unde ii este locul. Dar oare nu mai sunt oameni de valoare la Constanta? Un exemplu ar fi profesorul si medicul chirurg Vasile Sarbu. A fost directorul Directiei sanitare Constanta, a cladit scoala de medicina constanteana, a crescut o pleiada de tineri chirurgi de mare valoare, este presedintele Asociatiei Chirurgilor din Romania samd. O astfel de personalitate, poate sa ofere garantia ca se poate face schimbare la Constanta. Si mai sunt si multe alte asemenea exemple. Este necesar insa ca sa-si asume responsabilitatea si sa iasa in fata. Altfel, locul va fi ocupat de tot felul de neaveniti de care va fi f. greu apoi sa scapi. Un Craciun cu sanatate si ganduri bune!

Fizician
6 ianuarie 2012
Oricine... dar nu Girtu!!!!!

Am o mare dilema, cine este atat de incapabil incat sa-l sustina pe Girtu: politicul sau masoneria. Stiu sigur ca in facultatea noastra nu il sustine nimeni. Ne-am saturat de asa numitii corecti care sa nu fie in stare de nimic. Poate vrea, dar nu poate... Saracul... Stiu ce vorbesc, suntem colegi. Cateodata chiar mi-e mila de el. Oricine dar nu Girtu!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3998 secunde