Comunitatea Elenă Elpis invită constănțenii, la un spectacol de muzică grecească, de Zilele Constanței

1428
Comunitatea Elenă Elpis invită constănțenii, la un spectacol de muzică grecească, de Zilele Constanței - muzica-greceasca-1715873639.jpg

Articole de la același autor

Frumusețea Constanței este dată și de mixtul cultural, în care mai multe etnii trăiesc în armonie în vechea cetate Tomis. De Zilele Constanței, Comunitatea Elenă Elpis a pregătit un moment liric specific, spre încântarea publicului.


“După cum v-am spus și știm, o dată pe an este ziua oraşului nostru și este păcat să nu facem tot ce putem pentru a celebra după puteri și dorințe aceasta. Se spune că ‘Muzica este leacul minții’ sau că ’Muzica purifică sufletele de praful vieții cotidiene’. Noi spunem că muzica grecească este o explozie a sufletului constănțeanului”, a transmis Anton-Traian Antoniadis, președintele comunității elene Elpis.


Consulatul Republicii Elene în Constanța împreuna cu Comunitatea Elenă Elpis aduce pentru această zi specială o formație deosebită ce ne va încânta de pe scena amplasată în Piața Ovidiu în ziua de 19 mai 2024 între orele 20.00 și 21.00, iar sfârșitul va fi celebrat cu un foc de artificii.


“Vă așteptăm pe toți să ne bucurăm, să fredonăm și de ce nu, să dansăm împreună pe ritmurile unor cântece deosebite venite din suflet pentru suflete”, a mai spus reprezentantul comunității elene din Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde