Concert Cargo, în Club Phoenix

234
Concert Cargo, în Club Phoenix - concertcargo-1452193957.jpg

Articole de la același autor

Noul an începe pe ritmuri de rock românesc la Constanța.Cargo, una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe din România, vine la Club Phoenix pentru un super-concert!

După show-ul memorabil "Sold Out", "Noaptea Vrăjitoarelor" de la Arenele Romane și după multe alte concerte din 2015 cu casa închisă, Cargo vine să ofere fanilor din Constanța un eveniment memorabil, unde surprizele nu se vor lăsa așteptate.

Vineri, 22 ianuarie, de la ora 21.30, la Club Phoenix, constănțenii sunt invitați să ia parte la scrierea unei noi pagini din istoria rock-ului românesc.

Trupa Cargo s-a înființat la Timișoara, în toamna anului 1985. Din prima componență a formației făceau parte Carol Bleich - baterie, Octavian Iepan - chitară, Tibi Gajdo - chitară bass, Dinel Tollea - clape, Nae Ionel Tarnotzi - voce și Adi Bărar - chitară. După plecarea din țară a lui Carol Bleich, în trupa a venit Peter Kocsef. La bass, în locul lui Tibi Gajdo, a venit Tibi Bako, iar Adrian Bărar era solist și chitarist. După puțin timp, solist vocal a fost adus Leo Iorga, iar Cargo a început să susțină concerte prin țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Show cu Teo, Vio și Costel
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Pasărea Rock, concert în Phoenix
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert Desant, în Phoenix
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Bosquito, în club Phoenix
Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Blues & rock,  la Club Phoenix
Pagina a fost generata in 0.3375 secunde