Concert de excepție în Club Phoenix. „Rockolinde” cu Adrian Naidin și Ionuț Micu

244
Concert de excepție în Club Phoenix. „Rockolinde” cu Adrian Naidin și Ionuț Micu - 26198205766995161001233101522924-1639213447.jpg
Adrian Naidin și Ionuț „John” Micu vor concerta sâmbătă, 11 decembrie, cu începere de la ora 19.00, în clubul Phoenix din Constanța. In programul celor 90 de minute de concert, artistii vor interpreta colinde și melodii rock-manifest. Lansat în 2014, concertul-concept „Rockolinde” a devenit pentru mulți spectatori deja o experiență plăcută,  așteptată cu drag în perioada sărbătorilor de iarna, muzica rock îmbinându-se perfect cu colindul arhaic românesc.

Spectacolul marcheaza si lansarea CD-ului  “Povestea Florii Soarelui”, un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin intr-un stil arhaic cu influențe rock.

Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele sau Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.

Părinții l-au îndrumat pe Ionut Micu spre acordeon. Ba mai mult, la Școala de Arte Constanța a fost înscris chiar la acordeon. Dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Ca și pasiunea pentru unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin".

Prețul unui bilet este de 60 lei. Nu uitați, trebuie să aveți certificatul verde.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2082 secunde