Concert IRIS, în Club Phoenix

159
Concert IRIS, în Club Phoenix - iris-1391790431.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 7 februarie, de la ora 21,30, în Club Phoenix, trupa Iris va susține primul concert în Constanța în noua sa formulă, avându-l ca solist pe Rafael. Acesta l-a înlocuit pe Toni Șeicărescu, artist care a activat în formație după plecarea lui Cristi Minculescu. 
Membrii trupei Iris vor interpreta hituri precum "Cine mă strigă în noapte", "Trenul fără Naș", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic". 
Una dintre cele mai longevive și iubite formații românești, trupa Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de peste trei decenii și jumătate. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârșitul lunii iunie 2012, printr-un concert care a avut loc în Piața Constituției din București. Decorați cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei în fața a peste nouă milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. În 2007, ei au sărbătorit 30 de ani de existență pe Aeroportul Băneasa, unde au cântat în fața a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert IRIS, în Club Phoenix
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit în Club Phoenix
Pagina a fost generata in 0.2882 secunde