Concert prepascal, susținut la Constanța

142
Concert prepascal, susținut la Constanța - untitled-1554187065.jpg

Articole recomandate

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 7.45, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța, iar de la ora 10.15, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din localitatea Topalu.

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16.30, ierarhul Tomisului va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica "Sfânta Maria" din Constanța (zona Far), urmată, la ora 19.00, de un Concert Prepascal de pricesne, susținut de către Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță și invitații: Cătălina Alexa (parohia "Sf. Maria"), Ionela Crăciun (parohia "Buna-Vestire") și Ionuț Cristea (parohia "Sfântul Antonie cel Mare"). Acompaniamentul la pian este asigurat de către Valentin Vădănoiu, iar evenimentul cultural-religios este prezentat de către lect. univ. dr. Carmen Ciornea.

Totodată va fi lansat și compact discul "Pricesne Ortodoxe" al Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță.

Pe durata studiilor liceale urmate la Seminarul teologic "Sfântul Dionisie Exiguul", din Constanța (2008-2012), arhid. Ștefan Giuță a fost cântăreț la biserica "Sf. Ilie" din Constanța, apoi a urmat un curs de voluntariat la Fundația "Giovanni Bosco" din Constanța, unde a fost voluntar până în anul 2014. Din anul 2012, arhid. Ștefan Ghiuță este tenor în cadrul Coralei bărbătești "Armonia". Din anul 2013 a urmat cursurile Facultății de Teologie din Constanța, iar din 2018 este student masterand la specializarea "Pastorație și Viață liturgică".

Din data de 4 februarie 2018, arhid. Ștefan Ghiuță este arhidiacon la biserica "Sf. Maria" din Constanța, iar din 1 martie 2018, profesor de Religie (suplinitor) în cadrul Liceului Teoretic "Decebal" din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Ianuarie 2019
Stire din Cultură-Educație : Hram la mănăstirea 23 August
Pagina a fost generata in 0.9755 secunde