Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, cu aplauze live, din întreaga lume

309
Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, cu aplauze live, din întreaga lume - concertulviena-1609266738.jpg

Articole de la același autor

În ciuda pandemiei cu noul coronavirus, şi în 2021, Orchestra Filarmonică din Viena va susţine Concertul de Anul Nou în Sala de Aur a Musikverein. Concertul va putea fi vizionat de întreaga lume şi prima zi din noul an este celebrată cu ocazia acestui eveniment. Oricine doreşte, se poate înregistra online şi poate aplauda de acasă, creând sentimentul creativ live.



Cel mai faimos concert din lume, prezentat pe 1 ianuarie, la ora 12.00, este difuzat de televiziune în peste 90 de ţări, pentru un public ce numără milioane de telespectatori. Din cauza dispoziţiilor referitoare la pandemie, publicul nu are voie să participe la concert în sală, însă Orchestra Filarmonică nu trebuie să fie privată de aplauze.


Aşadar, după înregistrarea online, oameni din lumea întreagă vor putea aplauda live pe 1 ianuarie 2021, prin intermediul calculatoarelor, tabletelor sau smartphone-urilor. Aplauzele de la sfârşitul celor două părţi ale concertului vor răsuna live în Asociaţia Muzicală Vieneză, Musikverein şi vor putea fi auzite şi în transmisia TV, reprezentând un semn al solidarităţii atunci când în instituţiile culturale din întreaga lume domneşte liniştea.


Oricine doreşte poate încărca în prealabil şi o fotografie creativă pentru a pune în evidenţă şi vizual, entuziasmul care însoţeşte concertul. Fotografiile selectate vor fi afişate în timpul aplauzelor live.


Fascinantele acorduri ale muzicii lui Strauss



Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena îi reuneşte pe cei mai buni dintre cei mai buni: programul muzical plin de vivacitate şi antrenant, dar şi meditativ în acelaşi timp, cu compoziţii aparţinând dinastiei Strauss şi contemporanilor acesteia este un mod minunat de a începe bine noul an. De la valsuri la polci, cea mai vieneză muzică scrisă vreodată reverberează într-o interpretare artistică de valoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Decembrie 2020
Stire din Cultură-Educație : Mesajul Patriarhului Daniel de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.7349 secunde