Concurs Educație pentru Sănătate în Învățământul Primar 2013

375
Peste 200 de elevi din clasele I-IV din școlile municipiului și județului Constanța s-au prezentat, ieri, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", pentru a participa la ediția a III-a a Concursului Educație pentru Sănătate în Învățământul Primar. 

Elevii din clasa I au avut de realizat un colaj cu tema "Sănătatea mea - determinată de stilul meu de viață!", iar elevii claselor II-IV au avut de răspuns la două până la patru întrebări și de realizat subiectul de creație.

Concursul este organizat de Colegiul de Artă în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția de Sănătate Publică, dar și cu implicarea cadrelor didactice de la școlile gimnaziale "Mihai Viteazul" și "Gheorghe Țițeica" din Constanța, precum și de la CJRAE Constanța, parteneri în realizarea proiectului județean.

Concomitent cu desfășurarea concursului, în sala "Sergiu Celibidache" a colegiului a avut loc un Concert educativ, prezentat de către elevii și profesorii instituției gazdă și oferit părinților care însoțesc copiii la concurs, cadrelor didactice, elevilor și iubitorilor de muzică. Au răspuns invitației colegiului la spectacol peste 100 de elevi de la Școala Gimnazială "I.L. Caragiale" din Medgidia și 60 de elevi de la Liceul Teoretic "Traian" din Constanța, parteneri constanți ai școlii inițiatoare a evenimentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4268 secunde