Concurs în domenii IT pentru elevi și studenți

221
1
Concurs în domenii IT pentru elevi  și studenți - concursit2-1494516234.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a X-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației - ESTIC 2017 va avea loc, în data de 27 mai, începând cu ora 9.00, la sediul central al Universității "Ovidius" din Constanța, de pe bulevardul Mamaia, nr. 124. 


Concursul se adresează studenților și elevilor de liceu și le oferă șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT. Aplicațiile software vor fi evaluate în funcție de originalitate, implementare și utilitate practică, iar cele mai bune vor fi premiate. 


Competiția va reuni mai multe companii din domeniul IT, care le vor acorda, la final, celor mai merituoși tineri premii și își vor prezenta domeniul de activitate și oferta de job-uri și internship-uri pentru studenții facultății. 


Comentează știrea

Eori
28 mai

Oamenii Din Domeniul IT Sunt" Sclavi Și Sclave, Spre Exemplu, Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Acest Video De Mai Jos Până La Final, Și Veți Afla Totul Despre Acest Domeniu IT De Sclavi Și Sclave: https://www.youtube.com/live/fPwiHKh3JoE?si=scg5gg5xJkuqBd-z Toți IT-iștii Și Toate IT-stele, Ar Trebuii Să Se Reprofileze Pe Alt Domeniu, Este Valabil Doar Pentru Oamenii Și Copii Din Domeniul IT, Nu Și Pentru Alte Domenii. Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5927 secunde