Concurs Orange pentru tineri muzicieni

447
Până pe 25 mai, elevii și studenții se pot înscrie în concursul de muzică clasică "Premiile Orange pentru tinerii muzicieni", ajuns la a IV-a ediție. Nouă dintre cei mai talentați tineri artiști vor fi premiați în finala concursului ce se va desfășura în luna octombrie a acestui an.
Valoarea totală a premiilor este de 60.000 de lei. Laureatul competiției va fi premiat cu 25.800 de lei, iar câștigătorii locurilor II si III vor primi 15.050 de lei, respectiv 8.600 de lei. În plus, se vor acorda 5 mențiuni speciale constând în telefoane mobile performante. O noutate a acestei ediții este decernarea premiului "cel mai promițător talent", în valoare de 2.150 de lei.
Concursul de muzică clasică este deschis instrumentiștilor și soliștilor cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, iar tinerii artiști pot concura în cadrul a trei categorii: instrumente cu coarde, pian și canto.
Pentru a simplifica procedura de înscriere a participanților, Orange pune la dispoziția acestora adresa de e-mail [email protected] pentru transmiterea formularului și a înregistrării demo. Înscrierea în concurs se poate face și prin poștă sau pe site-ul www.auditie.ro.
Regulamentul competiției, precum și informațiile despre modalitatea de înscriere și desfășurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.auditie.ro și în materialele distribuite în liceele de profil, ministere și inspectoratele școlare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6938 secunde