Condiția femeii în societatea contemporană

1065
Condiția femeii în societatea contemporană - aae250e9fdcde6761ad5bbbef196b36c.jpg
Fundația "Callatis ’96" a organizat vineri, 4 martie, în Sala de Conferințe a Hotelului "Paradiso" întâlnirea "Femeia și arta de a trăi în societatea contemporană".
Au răspuns invitației de a participa conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan, prof. univ. dr. Elvira Craiu, conf. univ. dr. Saniela Țurcanu Caruțiu și Steliana Bajdechi, redactor al "Radio Constanța", alături de președintele de onoare al ONG-ului, deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguș. Li s-au alăturat profesori, medici, finanțiști, creatori plastici, scriitori etc.
"Manifestarea de astăzi este dedicată datei de 8 martie 2011, moment în care se marchează cea de a o suta aniversare a Zilei Internaționale a Femeii. Este data la care femeile din România reflectează la viața pe care o au, cu suișuri și coborâșuri, cu pesimism și optimism, cu împliniri și dezamăgiri. Invitatele serii sunt femei inteligente, care pot schimba viața cotidiană din urbea noastră, dar și din societatea noastră românească, în general. În noi stă forța schimbării, dacă vom reuși să avem mai mult curaj", a subliniat dr. Laura Condur, președintele Fundației "Callatis ’96".
Fiecare dintre invitatele întâlnirii a prezentat câte un material legat de condiția femeii, în decursul timpului și până azi, din punctul de vedere al  jurnalistului, medicului și artistului plastic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Martie 2011
Stire din Cultură-Educație : La prima lor panotare
Pagina a fost generata in 2.3247 secunde