Condițiile pe care trebuie să îndeplinească elevii care vor primi tablete gratuite

603
Condițiile pe care trebuie să îndeplinească elevii care vor primi tablete gratuite - 1-1597769233.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației Monica Anisie a semnat ordinul prin care se aprobă distribuirea a 250.000 de tablete gratuite pentru școala online, infomează ObservatrNews.ro. Elevii care le vor primi nu trebuie să aibă un alt calculator sau acces la internet acasă.


Elevii din învățământul de stat care vor participa la programul "Școala de Acasă" trebuie să îndeplinească o serie de criterii pentru a intra în posesia tabletelor. Nici aceștia, dar nici membrii familiei, nu trebuie să dețină în cadrul locuinței un calculator sau o conexiune la internet.


Ministerul a alocat peste 20.000 de dispozitive și pentru elevii care s-au întors împreună cu familiile în România, la declanșarea pandemiei de coronavirus.


Elevii din învățământul primar, gimnazial și secundar, forma de învățământ de zi cu frecvență (clasa pregătitoare, clasele I-XII, școala profesională) înmatriculați, la început de an școlar, în unități de învățământ de stat.


Elevii proveniți din medii defavorizate.
Elevii ai căror familii nu dețin niciun dispozitiv electronic cu conexiune la internet
Elevii care nu dețin, în folosință personală, un dispozitiv electronic cu conexiune la internet
Elevii de cetățenie română care s-au întors pe teritoriul României de la declanșarea pandemiei de Covid 19 și care nu au posibilitatea de a dispune de un dispozitiv electronic cu conexiune la internet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2769 secunde