Conducerea liceului "Jean Monnet" a fost demisă

369
Conducerea liceului
Conducerea Liceului "Jean Monnet" a fost demisă din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS, iar Inspectoratul Școlar al Municipiului București va monitoriza timp de un an activitatea unității de învățământ, a declarat pentru Mediafax ministrul Educației, Daniel Funeriu.

"Controlul efectuat a arătat că relația nefirească între profesor și elevă, indiferent de cât de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost și rezultatul unor disfuncționalități grave în conducerea liceului și gestionarea relației părinte - școală. Evident, instanța este cea care va decide asupra naturii acestei relații. Se vede clar că, atunci când conducerea școlii nu își face datoria, efectele sunt grave", a spus, duminică, ministrul Daniel Funeriu.

Ministrul Educației a precizat că, printre alte măsuri, a decis demiterea, conform procedurilor legale, a întregii conduceri și monitorizarea de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) a activității în liceu pe o perioadă de un an.

"Faptul că în acest liceu sunt și elevi cu o stare materială bună nu trebuie să dea liceului un statut aparte. Legea este identică pentru toți și angajamentul Ministerului pentru disciplină, ordine și rigoare este cât se poate de puternic", a mai spus ministrul Funeriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3714 secunde