Consiliul Județean a suspendat procedura de desființare a Operei Constanța

1388
Vineri, conducerea Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a primit o dispoziție telefonică din partea Consiliului Județean Constanța prin care se specifică faptul că hotărârea CJC privind desființarea Operei se sistează până la apariția metodologiei de aplicare a ordonanței 63 / 2010.
Informația ne-a fost confirmată de un angajat al Teatrului, conform căruia acțiunea CJC ar veni pe fondul unei dispoziții venite din partea Guvernului.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Cristinel Dragomir, susține, însă, că vineri CJC a primit o adresă de la Prefectură, prin care se arată faptul că Teatrul "Oleg Danovski" nu intră sub incidența Ordonanței 63. Totuși, vicepreședintele Dragomir așteaptă o nouă ordonanță de guvern, care să nominalizeze instituțiile scutite de OUG 63: "Dacă se dă o ordonanță de guvern prin care se modifică Ordonanța nr. 63, atunci o să ne conformăm, nici o problemă. Dar trebuie să apară o ordonanță care să specifice că excepție de la OUG 63 fac Teatrul «Oleg Danovski», etc.", a spus Cristinel Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde