Consiliul Județean al Elevilor Constanța, lăudat în țară

398
În perioada 15-17 septembrie, la Alba Iulia, a avut loc Consiliul Național al Elevilor, Constanța fiind reprezentat de elevul Andrei Halută, membru al clubului de dezbateri "Dezbaterea tinerilor" al Colegiului Național "Mihai Eminescu".
Tot în această perioadă a avut loc și finala Proiectului Național "Tinerii dezbat", organizată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și sportului, în parteneriat cu Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică.
Pe durata celor două zile, cinci profesori formatori ai Consiliului Național al Elevilor au susținut cursuri de formare pe teme precum leadership și luarea deciziilor sau cultura organizațională.
Coordonatorul Consiliului Național al Elevilor, prof. Sorin Vlaic, a întocmit o analiză a activității consiliilor județene ale elevilor, remarcând faptul că există județe în care proiectele sunt doar pe hârtie, dar și structuri precum cea constănțeană, unde s-a format un grup omogen de elevi, cu rezultate deosebite, exemplu de bune practici la nivel național.
Pe parcursul manifestării, participanții au vizitat Muzeul Unirii din Alba Iulia, Sala Marii Uniri, Catedrala Întregirii Neamului, dar și Cetatea Alba Carolina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Gală de balet la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 1.4793 secunde